Margrethe Vestager kalder tidens debat om tørklæder og om det flerkulturelle Danmark for en sæbeopera, der er styret af Dansk Folkepartis angstpolitik.
Det Radikale Venstre lancerer i dag et ugebrev fra partiets politiske leder, Margrethe Vestager. Og premierenummeret bliver brugt til et direkte frontalangreb på Dansk Folkeparti og det, som Margrethe Vestager med afsæt i tørklædeforbuddet kalder for angstpolitik.

- Dansk Folkeparti og deres forbudspolitik er et direkte angreb på den personlige frihed. En politik baseret på angst, hvor løsningen altid er et nyt forbud. En politik som Anders Fogh Rasmussen blåstempler med De Konservative som påhængsmotor, skriver hun.

Margrethe Vestager kalder tørklæde debatten for en grotesk sæbeopera, hvor regeringen for blot et år siden sagtens kunne se dommere for sig iført tørklæde. Og så kom Domstolsstyrelsens redegørelse om, at tørklæder i sig selv ikke var en hindring for at arbejde som dommer.

- Men så brød kagleriet løs! Forbyd, forbyd, forbyd - det er undertrykkelse, det er islam, det er for meget!, skriver hun.