Problemer med Nutella-tyverier: Butikker i Odense gemmer glassene væk


Problemer med Nutella-tyverier: Butikker i Odense gemmer glassene væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere supermarkeder har taget Nutella-glassene af hylderne, fordi de oplever problemer med tyverier af det populære smørepålæg.

Fremover bliver det sværere for kunder med en sød tand at købe det populære hasselnøddepålæg Nutella i Fakta. Årsagen er, at butikkerne oplever store problemer med Nutella-tyve, og en butikschef mener ikke, at tyverierne er tilfældige. Det skriver TV2 Fyn.

- Vi oplever et stort svind, og derfor har vi set os nødsaget til at flytte Nutellaen fra den hylde, hvor den normalt er tilgængelig for kunderne, siger Lars Bach, der er butikschef i Fakta på Kochsgade i Odense.

- Når der forsvinder så store partier, som der gør, så må der være noget organiseret bag det, tilføjer Lars Bach.

Derfor bliver kunderne i flere Faktabutikker i Odense, blandt andet på Nørregade, mødt med et skilt, hvor de plejer at finde deres Nutella. På skiltet står, at Nutellaen har fået ny plads, og at man skal henvende sig ved kassen.

Mindst to Faktabutikker - henholdsvis Nørregade og Kochsgade i Odense - har på nuværende tidspunkt fjernet deres Nutella-glas fra hylderne, fordi de oplever store problemer med Nutella-tyve. Hvis du skal købe Nutella her, skal du altså spørge efter hasselnøddepålægget ved kassen.

- Vi har taget vores forholdsregler, så det er ikke længere et stort problem hos os. Jeg oplever dog kollegaer, der pågriber 10-20 personer i løbet af en uge, siger Lars Bach, der er butikschef i Fakta på Kochsgade.

En kendt tendens

Ifølge Fyns Politi er tendensen med at stjæle Nutella ikke ukendt. Tyverierne er intensiveret de seneste år, og politiet har hørt rygter om, at organiserede tyvebander eksisterer.

- Vi har et samarbejde med de jyske politikredse om formodede østeuropæiske tyvebander, som kommer ind i et supermarked tre-fire personer, helt umaskerede, og tager, hvad de kan have i hænderne, kører det til et opsamlingssted, hvorefter en anden bil samler det op og kører det ud af landet, fortæller vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi til TV2 Fyn.

Problemer med Nutella-tyverier: Butikker i Odense gemmer glassene væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce