Privat-sekretær i lommen


Privat-sekretær i lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sedler fra børnehaven, aftalekort fra tandlægen, breve fra sygehuset og frisørtiden på torsdag: Hvem kunne ikke bruge en privatsekretær til at holde styr på aftalerne?

Faktisk har de fleste af os allerede en sekretær til rådighed: Via mobiltelefonen kan man modtage sms-påmindelser om næsten alt mellem himmel og jord:

Banker sender sms'er, når saldoen synker, brillemænd giver besked, når nye glas er klar, og tøjbutikken minder om, at udsalget er begyndt.

Blodbanken sender besked, når en ny tapning venter, pollental tikker ind og minder os om at huske lommetørklædet, biblioteker informerer, når bøger bør afleveres, og sygehuse minder patienter om at møde op til undersøgelser.

Frisøren minder om, at lokkerne skal studses, cykelsmeden giver besked, når dækket er lappet, og via www.pilleSMS.dk kan frugtbare kvinder bestille sms'er om, at de skal huske at tage deres p-pille.

Er det stadig ikke nok? Så smut forbi www.handymentor.dk og bestil en daglig sms-besked til dig selv. Du vælger selv indhold og afsendingstidspunkt.

Pris: 199 kroner om året. Til gengæld slipper du for at opfinde dårlige undskyldninger for glemte aftaler. Medmindre du altså glemmer at tjekke mobilen.

Privat-sekretær i lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce