Kolding: Selv om Prins Henrik blev indlagt på sygehus søndag, så holdt hans søn, Prins Joachim, fast i den aftale, han havde mandag med Dansk Industri. Interesseorganisationen var i Kolding for at holde konference og uddele DI's Initiativpris. Overrækkelsen stod Prins Joachim for, som det efterhånden har været en tradition i flere år.

Efterfølgende gav prinsen sig tid til at svare på spørgsmål fra pressen, og han gav også en kort melding om sin syge far:

- Han er indlagt, som I ved, og så må vi nu afvente diverse prøver. Så jeg ved sådan set ikke mere end andre, når det drejer sig om, hvad han fejler, fortalte prinsen.

- Jeg skal selvfølgelig ind og se til ham, det er klart, tilføjede han.

Prinsen overrakte prisen til den nordjyske virksomhed Liftup A/S, og det foregik foran 400 gæster på Dansk Industris konference for små og mellemstore virksomheder i Kolding.

Prinsen ledsagede prisoverrækkelsen med ordene:

- Med DI's Initiativpris vil vi gerne hædre nogle af de virksomheder, som har udvist særligt initiativ og handlekraft i løbet af det forgangne år. Virksomheder som gennem deres virke kan tjene som inspiration for andre.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
2
Medie: Privatjet fløj syg prins Henrik hjem fra Egypten

Medie: Privatjet fløj syg prins Henrik hjem fra Egypten

Prins Henrik er indlagt på Rigshospitalet

Prins Henrik er indlagt på Rigshospitalet