Prins Henriks fødselsdag fejres i USA


Prins Henriks fødselsdag fejres i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske koloni Solvang gør klar til storslået fødselsdagsfest for prins Henrik den 11. juni.

Prins Henrik skal tilbringe sin 77-års fødselsdag 11. juni i den danske koloni Solvang i USA, og det vil blive fejret med maner.

Regentparret aflægger officielt besøg i Washington og New York fra 6. juni til 11. juni 2011. Og efterfølgende fortsætter prinsgemalen til Solvang i Californien til fejring af byens 100-års jubilæum.

- Det er en historisk begivenhed for Solvang, der vil blive fejret og husket generationer frem i tiden, siger Esther Jacobsen Bates, museumsdirektør i byen og medlem af byens 100-års komité til Santa Ynez Valley News.

Komitéen har inviteret alle interesserede til "kongelig fødselsdagsfest" i byen, hvor der blandt andet bydes på fødselsdagssang og fødselsdagskage. Derudover er der en mere formel middag på vingården Rusack Vineyard i Solvang på prinsgemalens fødselsdag.

Prins Henrik, der selv er vinbonde på slottet Chateau Caix i Frankrig, får mulighed for at smage på de californiske vine på Rusack Vineyard, der blev grundlagt i 1911, da grundlæggerne af den danske koloni købte området.

Prins Henrik og dronning Margrethe har tidligere besøgt Solvang tilbage i 1976. Denne gang kommer prinsgemalen dog uden sin hustru, men sammen med Danmarks ambassadør Peter Taksøe-Jensen og hoffets ceremonimester, Christian Eugen-Olsen.

Under opholdet i Californien vil prinsgemalen desuden besøge Stanford University samt det danske innovationscenter i Palo Alto i Silicon Valley.

Prins Henriks fødselsdag fejres i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce