Premieren markeret med åbent hus på Olfert Fischers Vej.

Publikum strømmede til at Tv 2/ Fyn, da stationen lørdag havde gallapremiere på en ny regional nyhedskanal. Fra mandag den 19. januar skal der hver dag sendes nyheder live fra klokken 14 til 20 foruden de to hidtidige nyhedsudsendelser der fastholdes i programfladen.

Mens publikum blev vist rundt i huset, blev der samtidig afviklet tre timers direkte tv, hvor politikere, sportsfolk, mediefolk og kulturpersonligheder blev interviewet for rullende kameraer.

Forud for premieren var det forventet, at op imod 1000 besøgende ville lægge vejen forbi arrangementet, men og det viste sig så rigeligt at holde stik.

En halv time inden døren blev åbnet, stod de første gæster i kø, for at blive vist rundt på tv-stationen, og efter en god times tid, var de første 500 gæster vist rundt i hold.

- Seerne flygter ikke fra tv-nyheder, men de flytter sig til nye medieplatforme. Og i 2015 forventer de at få nyhederne før de sker, mens de sker, og lige efter at de er sket. Det behov kan vi dække nu med nyhedskanalen- og så koncentrere os om overblik og perspektiv i de velkendte nyhedsvinduer om aftenen siger er Esben Seerup, der er direktør på Tv 2/Fyn.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.