Den tidligere Røde Kors-chef, Jørgen Poulsen, sammenligner Dansk Folkepartis burka-annoncekampagne med nazistisk propaganda og genopliver sloganet "nok er nok".
Ny Alliances Jørgen Poulsen retter en ny sønderlemmende kritik af Dansk Folkeparti. Han sammenligner DF's burka-annoncekampagne med nazistisk propaganda.

Det sker kort tid, efter at NA-ledelsen har proklameret, at partiets hovedfjende ikke længere er Dansk Folkeparti men de "reformangste partier", og at Gitte Seebergs legendariske citat "nok er nok" ikke længere er dækkende for partiets linje.

- Nok er nok, lød det for et år siden. Jeg synes faktisk, at nok er mere end nok, sagde Jørgen Poulsen fra talerstolen på partiets landsmøde i Knebel på Mols.

Poulsen mener, at Dansk Folkeparti bruger metoder, der kan sammenlignes med Hitlers Nazityskland.

- Vi oplever her i vores eget land et parti, der som led i en partipolitisk propaganda, indrykker annoncer i danske aviser med danske dommere iklædt burka og med hammer i hånden. Vi oplever også en presse, som skulle forestille at være demokratiets vogtere, falde i næsegrus beundring over håndværket bag propagandanummeret. Det ligner uhyggeligt den beundring for håndværket bag "Der ewige Jude" og andre af Goebbels og Riehfenstahls filmiske værker, sagde Jørgen Poulsen.

Mere om emnet

Se alle
Jørgen Poulsen på vippen i Ny Alliance

Jørgen Poulsen på vippen i Ny Alliance

Jørgen Poulsen tæt på farvel til NA

Jørgen Poulsen tæt på farvel til NA

Poulsen: Nazi-metoder i Dansk Folkeparti