Politisk genistreg at hyre Per Larsen


Politisk genistreg at hyre Per Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med afgående chefpolitiinspektør Per Larsen om bord signalerer overborgmesteren, at han gør alvor af sit valgløfte om at bekæmpe kriminalitet, mener Engell.

Den nyudnævnte overborgmester i Københavns Kommune, Frank Jensen (S), kan nu tilføje den afgående politiinspektør i København, Per Larsen, som en del af sit hold. Og det er intet mindre en genistreg.

Sådan lyder konklusionen fra politisk kommentator og tidligere justitsminister for De konservative, Hans Engell.

For ikke alene kender Per Larsen sit arbejdsområde som ingen anden, han er også det seriøse valg, der signalerer handlekraft, lyder det.

- Jeg synes, det er en meget, meget klog beslutning og virkelig godt set af Frank Jensen. Valget indikerer, at Frank Jensen vil gøre alvor ud af sit valgløfte om at begrænse bandekriminaliteten, for en type som Per Larsen tager han ikke ind på det her job, med mindre han mener det alvorligt, siger Hans Engell.

Han fremhæver Per Larsens enorme kendskab til grupperingerne i konflikten, hans kommunikationsevner og hans popularitet i den brede befolkning. Derudover har Per Larsen, ifølge Engell, aldrig lagt skjul på, at han er klar over, at kriminalitet ikke bare kommer af sig selv, men at det også kan tilskrives sociale-, familiære- og skolemæssige forhold.

- Per Larsen har stået for den hårde del af indsatsen, men har samtidig en social forståelse. Hvis ikke Per Larsen kan rådgive på det her område, hvem kan så egentlig? Det ved Frank Jensen, uddyber Engell.

Politisk genistreg at hyre Per Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce