Politileders computer tjekkes

En 53-årig leder i Københavns Politi, der her flygter fra Ekstra Bladets fotograf, blev i eftermiddag løsladt efter at have været anholdt i godt 20 timer.

Politileders computer tjekkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterforskere graver sig igennem sigtet politichefs computer for at se, om han har været i kontakt med andre mindreårige end Ekstra Bladets konstruktion.

Har han gjort det før med rigtige mindreårige piger?

Det spørgsmål er efterforskere ved Vestegnens Politi i gang med at afklare i sagen om den 53-årige politileder fra Amager, der er sigtet for at forsøge at opnå samleje med Ekstra Bladets fantompige på 13 år.

Politiet har beslaglagt den 53-årige familiefars computer og er nu ved at støve materialet igennem.

- Indtil videre er der ikke fundet noget på computeren, og vi har ingen kendskab til, at der skulle være andre sager end den med Ekstra Bladets journalist. Men det er det, den videre efterforskning skal afklare, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson til Ritzau.

Den 53-årige blev i går løsladt efter at have været anholdt og afhørt i 20 timer. Han er sigtet for at forsøge at opnå samleje med en mindreårig, men ifølge Jansson peger det nuværende materiale mere i retning af, at sigtelsen ændres til blufærdighedskrænkelse.

Den 53-årige skrev bl.a. på chatportalen Messenger, at han ville kæle med pigen. Han er nu fritaget for tjeneste, men ikke suspenderet.

Politileders computer tjekkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce