Politikere vasker hænder i DR-sagen


Politikere vasker hænder i DR-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at DR's ledelse og bestyrelse har været i mediernes skudlinje, mener flere ledere i de danske aviser, at politikerne må tage ansvaret på deres skuldre.

Siden DR-skandalen begyndte at rulle for år tilbage har DR's ledelse og bestyrelse fået mange tæsk i de danske medier. Og efter at flere bestyrelsesmedlemmer og formand Mogens Munk-Rasmussen fredag fik en fyreseddel i hånden af kulturminister Brian Mikkelsen (K) fortsætter presset nu på de folkevalgte politikere.

I Morgenavisen Jyllands-Postens leder beskyldes politikerne for at svigte deres ansvar.

- Udrensningen i bestyrelsen kan ligne handlekraft fra regeringen og Folketinget, men er ret beset et dække over de fatale svigt, der både i optaktsfasen og det senere forløb af DR-skandalen er sket i Kulturministeriet og i Folketingets Finansudvalg.

Hos Ekstra Bladet beskyldes politikerne for at vaske hænder. Både Kulturministeriet og i Folketingets Finansudvalg kendte grundlaget for beregningen af byggeriets pris, da der blev givet statsgaranti for lån til byggeriet, påpeger avisen.

- Regningen går til licensbetalere. Og politikerne vasker deres hænder, skriver avisen, der sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor vi overhovedet i første omgang skulle have et koncerthus, når hovedstaden er proppet med andre steder, hvor der kan opføres musik af enhver art.

Politikere vasker hænder i DR-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce