Politiken chef skal være nyhedsvært

Anders Krab-Johansen forlader Politikens Hus og sætter sig i stedet i stolen som studievært på TV2. Det skriver Business.dk.
Foto: OLESEN PETER HOVE/POLFOTO

Politiken chef skal være nyhedsvært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyhedschefen på Politiken, Anders Krab-Johansen, forlader sit job og bliver i stedet studievært på TV2.

Nyhedschef Anders Krab-Johansen forlader Politikens Hus og sætter sig i stedet i stolen som studievært på 22 Nyhederne på TV2.

Det bekræfter nyhedschef hos TV2 Michael Dyrby over for business.dk.

Oveni skal Anders Krab-Johansen sammen med en kvindelig medvært stå for et ugentligt magasinprogram fredag aften på TV2 News. Den kvindelige medvært er endnu ikke kendt.

- Jeg er superglad for, at han vil forlade en prominent stilling hos Politiken for at blive vært hos os. Han kommer med en enorm erfaring og har i mine øjne den helt rette profil til TV2, siger Michael Dyrby.

Anders Krab-Johansen bliver redaktionschef og en del af TV2's nyhedsledelse.

Anders Krab-Johansen oplyste tirsdag, at han forlader sin stilling som nyhedschef på Politiken. Men herudover havde han ingen kommentarer til sin afgang. Det er ikke første gang, at Krab kommer på skærmen. Han var politisk redaktør på TV2 fra 2006 til 2008.

Ifølge kilder tæt på sagen har Anders Krab-Johansen været meget imod oprettelsen af Politikens omstridte Irak Center. Idéen bag centret er, at en offentlig indsamling skal skaffe penge til at sende en gruppe irakere i arbejde. Herved kan de nemlig ikke sendes ud af Danmark.

Anders Krab-Johansen er født i 1966 i Christianshåb i Grønland. Han har taget master i journalistik fra Columbia University i New York og er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet i 1995.

Han har været ansat på DR, Børsen, Ritzau og TV2, indtil han i 2008 blev nyhedschef på Politiken.

Politiken chef skal være nyhedsvært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce