Politiet venter på gennembrud i sag om dræbte Emilie Meng

Mindehøjtidelighed i Korsør for Emilie Meng i december sidste år.

Politiet venter på gennembrud i sag om dræbte Emilie Meng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvandet år efter, at 17-årige Emilie Meng forsvandt, leder politiet stadig efter gerningsmanden.

Det er snart et år siden, at Emilie Meng fra Korsør blev fundet dræbt. Politiet venter stadig på gennembrud i sagen.

- Vi kan i den forbindelse fortælle, at vi er i færd med systematisk og grundigt at gennemgå og efterforske det omfattende materiale, der er kommet ind som resultat af politiets seneste efterlysninger hen over sommeren.

- Det har desværre endnu ikke givet et gennembrud i efterforskningen, men vi fortsætter det komplekse og tidskrævende efterforskningsarbejde, siger politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Den 17-årige pige forsvandt sommeren 2016 en søndag tidligt om morgenen, efter at hun havde været i byen med to veninder i Slagelse.

Hun blev sidst set klokken 04.00, da hun tog afsked med veninderne ved Korsør Station for at gå hjem til forældrenes hus i centrum af Korsør.

En omfattende eftersøgning blev sat i gang. Men først et halvt år senere blev Emilie Meng fundet dræbt juleaftensdag i en sø nær Borup på Midtsjælland.

I sommer kom der nyt i sagen, da politiet gik ud i offentligheden og efterlyste en lys bil - formentlig en Hyundai i30 - set ved Korsør Station.

Efterfølgende fik politiet 270 tip fra borgere på tre uger.

Særligt et vidne vækkede politiets interesse. En kvinde kontaktede politiet og fortalte, at hun havde set en bil og en mand, som muligvis kunne knyttes til den 17-årige piges forsvinden.

- Det kan være gerningsmanden, som vidnet har set. Det kan også være en, der har et legalt ærinde.

- Uanset hvem det måtte være, er vi meget interesseret i at få skabt et fuldstændigt billede af, hvem der har været i området derude (om morgenen 10. juli 2016, red.), sagde vicepolitiinspektør Søren Ravn om vidnet.

Det kastede igen en række henvendelser fra borgere af sig - omkring 25. Men det har endnu ikke givet gennembrud kort før årsdagen for fundet af den dræbte teenager.

Politiet venter på gennembrud i sag om dræbte Emilie Meng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce