Politiet søger vidner til vanvidskørsel i Odense

En ung mand kørte fredag i en time rundt med en fart langt over det tilladte på Fynske Motorvej og i det centrale Odense. Vanvidskørslen standsede først, da han kørte et dæk af bilen.

Politiet søger vidner til vanvidskørsel i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ung mand kørte fredag eftermiddag hasarderet i Odense og på Fynske Motorvej. Politiet efterlyser vidner.

En 26-årig mand fra Slagelse blev fredag anholdt og sigtet for at bringe andres liv i fare. Baggrunden for anholdelsen var, ar han fredag eftermiddag kørte hasarderet på Fynske Motorvej og i Odense by.

Politiet har siden modtaget henvendelser fra omkring ti vidner, men vil meget gerne tale med flere personer, der kan have set den vilde kørsel - og som måske ligefrem har været i fare.

- Vi vil bruge deres oplysninger til den videre efterforskning, siger vagtchef ved Fyns Politi Kenneth Taanquist lørdag formiddag.

I løbet af en time fredag fik politiet adskillige anmeldelser fra folk, der havde set bilisten drøne afsted i en hvid Hyundai i30.

- Han kørte med voldsom fart og overhalede højre om, sagde vagtchef Erik Lindholdt fra Fyns Politi fredag.

Den første anmeldelse kom fra en bilist på Fynske Motorvej klokken 15.48, da manden i høj fart kørte fra Nyborg i retning mod Odense.

Anmeldelserne fortsatte med at komme, da manden drejede af fra motorvejen og kørte videre i retning af Odenses centrum.

Til trods for at han blev fulgt af politipatruljer, lykkedes det ikke at få den 26-årige til at standse. Først klokken 16.50 blev der sat en stopper for den hasarderede kørsel, da manden selv kørte et dæk af bilen på vejen Ådalen.

Da betjentene ville anholde ham, satte han sig til modværge, og ud over at udsætte andre for fare, er han derfor blevet sigtet for vold mod tjenestemand.

Desuden er han sigtet efter færdselsloven for at køre bil i påvirket tilstand.

Politiet søger vidner til vanvidskørsel i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce