Politiet fraråder udkørsel på Lolland


Politiet fraråder udkørsel på Lolland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af sne giver problemer for trafikken på Sydlolland og Sydfalster. Politiet fraråder al unødig udkørsel. Militært køretøj indsat for at hjælpe ambulancer.

Temperaturer ned til minus ti grader kombineret med masser af sne har ramt trafikken på Sydlolland og Sydfalster. Vejvæsnet har hele dagen været i gang med snerydning og saltning, men på grund af det hårde vintervejr fraråder politiet nu al unødig udkørsel på de sneglatte veje. Samtidig er et firehjulstrukket militært køretøj indsat i Maribo for at hjælpe ambulancerne med at komme frem.

- Lokalt er der faldet 40 centimeter sne, hvilket er temmelig meget. Det militære køretøj er indsat, efter en ambulance ikke kunne komme helt op til et hus på grund af sneen, siger kommunikationsmedarbejder ved Falck, Klaus Kristiansen.

Vintervejret har blandt andet ramt E47 Sydmotorvejen, der er spærret i sydgående retning mellem frakørsel 49 Holeby og frakørsel 50 Rødbyhavn. Hastighedsbegrænsningen er sat ned til 70 kilometer i timen, og politiet opfordrer trafikanterne til at finde alternative ruter. Motorvejen har også været ramt af kødannelser:

- Det har været så glat, at bilisterne ikke har kunnet køre op ad rampen til det øverste bildæk på Rødby-færgen, og det har skabt kø på helt ud på motorvejen, siger Klaus Kristiansen.

Falck har dog endnu ikke mærket et ekstra stort pres med at hjælpe bilister fri af snemasserne. Folk kører generelt pænt, når føret er så glat, lyder vurderingen fra Falck.

Politiet fraråder udkørsel på Lolland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce