Politiet finder 13 kilo hash i Christiania-kælder


Politiet finder 13 kilo hash i Christiania-kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ransagning i kælderen under Tinghuset på fristaden afslørede 13,3 antal kilo hash, oplyser politikommissær.

Klokken seks torsdag morgen rykkede politiet ud på en formodning om, at der var skjult hash i en bestemt kælder.

Målet var en ransagning i kælderen under Tinghuset på Christiania. Her fandt politiet 13,3 kilo hash fordelt på hash, joints, skunk og pot, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen

- Vi fandt også 1610 danske og 1040 svenske kroner, samt en dyr cykel, som vi tog med, fordi vi ikke formoder den hørte til på adressen, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen.

Ingen blev anholdt i forbindelse med ransagningen af kælderen.

- Vores mål var udelukkende at tømme kælderen, så der er heller ikke umiddelbart nogen, vi leder efter i forbindelse med fundet, siger Steffensen.

Alligevel lykkes det politiet at foretage et par anholdelser, mens de befandt sig på fristaden i de tidlige morgentimer.

- Der stod nogle mennesker på gaden, og i det vi nærmer os, kan vi se, at fire personer står nær nogle tønder med ild i, hvor der netop er blevet smidt poser med joints ind i flammerne, fortæller kommissæren.

Politiet anholdt de fire og fandt enkelte joints og andre narkotiske stoffer blandt de anholdte. De er alle fire løsladt igen.

- Vi fandt også noget hash og nogle joints på dem ud over, hvad vi havde fundet i kælderen under Tinghuset, oplyser Steffen Th. Steffensen.

Endnu en person blev anholdt, før politiet forlod Christiania igen kvart over syv. Der er tale om en nepaleser, som arbejder ulovligt i Danmark. Han er fortsat tilbageholdt.

Politiet finder 13 kilo hash i Christiania-kælder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce