Politichef afviser sextræf med 13-årig


Politichef afviser sextræf med 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ledende politimand afviser, at han ville have sex med en 13-årig pige, da han opsøgte hende, og han chattede med andre piger om sex, fordi de selv ville.

Da en ledende politimand i maj 2008 tog til Frejasgade på Nørrebro i København for at mødes med en 13-årig pige, var det ikke for at have sex med hende. Han ville bare se, om hun var den, som hun udgav sig for.

Det forklarede politimanden mandag i Københavns Byret, hvor han står tiltalt for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse af mindreårige piger eller forsøg på det.

Pigen, han opsøgte i Frejasgade, havde han gennem længere tid chattet med på ungdomsforummet Arto. Han havde blandt andet skrevet, at han gerne ville kramme og kæle med den 13-årige May, som pigen kaldte sig.

Men i Frejasgade ventede der ham en grim overraskelse. May var ikke en 13-årig pige, men en voksen journalist fra Ekstra Bladet, der stod klar til at tage imod ham med flere fotografer.

Da politimanden fik øje på journalisten og fotograferne, stak han af i fuldt firspring og forsvandt. Han var dog klar over, hvad der ventede, for han fjernede straks harddiskene på to stationære og en bærbar computer, dels i hjemmet dels på arbejdspladsen. Derfor er han også tiltalt for at have ødelagt en af politiets computere.

I Københavns Byret forklarede han, at han ikke troede på, at det var en 13-årig pige, han chattede med.

- Mere end halvdelen af profilerne på Arto er falske, så det kunne ligeså godt være en voksen kvinde eller en mand eller en dreng. Derfor ville jeg møde hende, så jeg kunne se, om det, hun skrev, var rigtigt, forklarede han.

Politimanden er desuden tiltalt for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse. På Arto udgav han sig for at være en 13-årig dreng og forsøgte at få flere 13-årige piger at tage tøjet af og tage på sig selv foran et webcam.

Han erkendte, at han havde chattet med pigerne, men afviste, at han havde krænket deres blufærdighed, fordi de selv "indbød til, at der blev talt om sex".

Sagen fortsætter torsdag, hvor der forventes dom.

Politichef afviser sextræf med 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce