Politi i razzia mod Hells Angels

Se billedgalleri
Politiet mener, at der var tale om en form for manifestation, da flere hundrede HA-rockere fredag aften gik på gaden i Odense.

Politi i razzia mod Hells Angels

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskinpistol-bevæbnet politi gennemførte ransagning mod rockeres nye klubhus i Odense.

Knap havde Hells Angels i Odense fået indrettet sit nye hovedkvarter på Petersmindevej 20 i Odense med barrikaderede vinduer og højt ståltrådshegn, før en større indsatsstyrke fra politiet aflagde rockerne besøg og gennemførte en razzia af stedet.

Sidst på formiddagen i fredags rykkede mellem 25 og 30 maskinpistolbevæbnede politifolk ind på det lille vænge i industrikvarteret i det østlige Odense. Vænget blev spærret af og HA-huset stormet.

Bagefter rykkede teknikere fra politiet og narkohunde ind for at gennemføre ransagningen af den 750 kvadratmeter store bygning.

Magtdemonstration

Senere fredag troppede flere hundrede medlemmer fra Hells Angels i Danmark op i den fynske hovedstad til en tavs demonstration.

Med synlige rygmærker vandrede HA-medlemmerne gennem midtbyen, mens politiet fulgte dem nøje. Demonstrationen endte i fred og ro med, at HA-medlemmerne drog videre til rockergruppens motorcykelløb, Poker Run, i København senere samme aften.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Fyns Politi til den store ransagning fredag af HA's nye hovedkvarter på Petersmindevej i Odense, og heller ikke muligt at få at vide, hvad ransagningen bragte for dagen.

HA-demonstrationen gennem Odense midtby senere fredag betegnede politiet blot som en magtdemonstration fra HA's side.

Politi i razzia mod Hells Angels

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce