Politi fandt kærlighedsdigte hos misbrugsanklaget


Politi fandt kærlighedsdigte hos misbrugsanklaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag er første dag i sagen mod lederen af et opholdssted, der er anklaget for groft sexmisbrug.

Ud over et haglgevær, en riffel, en pistol og ammunition fandt politiet en række digte på den misbrugsanklagede mand, der ledede et opholdssted ved Skanderborg i mere end 20 år.

Det fremgår af anklagemyndighedens bevisførelse fredag i Retten i Horsens.

Her læser anklager Mette Skjoldager op af tre digte, der blev fundet på den tiltaltes computer efter politiets ransagning på opholdsstedet, hvor flere børn har berettet om grove seksuelle overgreb i perioden 1998-2010.

Et af digtene bærer overskriften "Forført med glæde" og beskriver, at den i dag 64-årige mand blev "ført af et menneske".

- Jeg ville, kunne bare ikke stå imod, lyder oplæsningen fra digtet i retten.

- (...) Jeg tilgiver mig selv.

Sagen med den tidligere leder af opholdsstedet omfatter grove seksuelle krænkelser af i alt fem børn, som alle blev betegnet som mandens plejebørn.

Et andet af digtene er i overskriften direkte rettet mod en af de drenge, som beskylder manden for overgreb.

- Vi kunne helt sikkert have skabt dig et godt liv, hvis dødens dæmoner havde holdt sig i skindet, oplæser Mette Skjoldager.

Den anklagede sidder roligt, pænt klædt i grå pullover, ved siden af sin forsvarer og lytter under anklagerens oplæsning.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden maj 2012, hvor politiet anholdt ham. Han har flere gange brokket sig over varetægtsfængslingen, men uden held, da landsretten har opretholdt fængslingen.

Opholdsstedet ved Skanderborg var et sted for børn og unge, der havde været udsat for massive omsorgssvigt, herunder seksuelle overgreb.

Der ventes dom i sagen den 2. maj

Politi fandt kærlighedsdigte hos misbrugsanklaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce