Politi efterlyser denne mand: Formodet bankrøver kan være på Fyn

Politiet har frigivet dette billede af den formodede gerningsmand bag et røveri mod Danske Bank i Ringsted mandag.

Politi efterlyser denne mand: Formodet bankrøver kan være på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi opfordrer via Twitter personer at tage kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi, hvis man har set formodet gerningsmand bag bankrøveri i Danske Bank i Ringsted mandag eftermiddag.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog klokken 12.26 et alarmopkald fra Danske Bank, Torvet 6, 4100 Ringsted, om et netop overstået røveri.

En mand havde under trussel med en kniv truet personalet og fået udleveret et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt Netto-pose.

Efterforskningen har vist, at røveren flygtede fra stedet i en Sølvgrå Hyundai Getz personbil, årgang 2003 - nummerplade: VJ57665

Bilen blev stjålet søndag aften klokken 22.35 fra Frederikssundsvej, København NV, med bilnøglerne i tændingen.

Ifølge vidner på stedet kørte flugtbilen ad Bøllingsvej mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endvidere offentliggøre overvågningsfotos fra Danske Bank, Ringsted, af røveren, der beskrives som:

Manden er ikke etnisk dansker af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, han er spinkel af kropsbygning, hudfarven er brun, og han har kort letkrøllet hår. Han er iført bordeaux/brun jakke, sort hættetrøje under jakke, mørke cowboybukser, sko med lyse såler, mørk hue, Hna er bevæbnet med en kniv og har en gul NETTO-pose med sig.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra en tese om, at gerningsmanden til røveriet kan være identisk med gerningsmanden, der lørdag stod bag et økseoverfald på en tankstation i Birkerød.

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.

Politi efterlyser denne mand: Formodet bankrøver kan være på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce