Politi efterlyser 22-årig for knivoverfald på rasteplads

Den 22-årige Hassan Nasser efterlyses af politiet, som mistænker ham for at stå bag et drabsforsøg.

Politi efterlyser 22-årig for knivoverfald på rasteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 22-årige Hassan Nasser beskrives af politiet som farlig. Han efterlyses for et drabsforsøg.

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 22-årige Hassan Nasser for et drabsforsøg begået 9. december ved Skærup Rasteplads Vest ved det sydlige spor på motorvejen mellem Vejle og Kolding.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ved drabsforsøget blev en 23-årig litauisk mand overfaldet af fire til fem gerningsmænd og tildelt flere knivstik samt slag og spark. Han blev blandt andet stukket i lysken og i maven. Han var kortvarigt i livsfare.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at det var flere personer fra Odense og Aarhus, som kendte hinanden, der mødtes på rastepladsen.

- Her kommer der så tilfældigt et par litauere forbi. Der sker så et eller andet mellem de her to grupperinger. Og det ender så med, at den ene litauer bliver stukket flere gange, siger vicepolitiinspektøren.

Hassan Nasser beskrives af politiet som farlig. Man skal derfor ikke selv forsøge at tilbageholde ham. I stedet skal man kontakte politiet på 114, hvis man har oplysninger, som kan hjælpe.

- Vi ledt efter ham i Aarhus, men han har ikke villet melde sig eller henvende sig. Derfor har vi valgt at efterlyse ham, siger Carsten Thostrup.

Den 22-årige beskrives som 181 centimeter høj, spinkel af bygning, med sort hår og brune øjne. Politiet mener, at han befinder sig i Aarhus eller tæt på.

To mænd er allerede varetægtsfængslet for overfaldet. Det drejer sig om en 19-årig og en 20-årig mand.

Det 23-årige offer blev stukket med kniv i lysken. Politiet har tidligere oplyst, at vidner så tre til fem mænd jagte ham rundt på rastepladsen.

Offeret i sagen er en mand på 23 år. Tidligere har politiet fortalt, at vidner så manden blive jagtet rundt af tre til fem mænd på rastepladsen.

Politi efterlyser 22-årig for knivoverfald på rasteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce