Politet: Påkørsel del af bandeopgør


Politet: Påkørsel del af bandeopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser en sort Renault Scenic efter et medlem af AK81 bevidst er blevet påkørt på Nørrebro. Han er uden for livsfare. Episoden er banderelateret.

Formentlig to gange kørte udlændinge et 26-årigt medlem af AK81 ned på Jagtvej på Nørrebro i København. Manden er uden for livsfare, og politiet efterlyser nu en sort Renault Scenic, som gerningsmændene kørte i.

- Oplysninger fra vidner går på, at der sad to udlændinge i bilen, som kørte ofret ned bagfra to gange. Der er med andre ord tale om en forsætlig påkørsel. Vi overvejer nu, om episoden skal betegnes som grov vold eller løftes op til forsøg på manddrab, siger efterforskningsleder Thomas Dürr.

Politiet går ud fra, at episoden er banderelateret, men man ser den ikke som en "bytter", efter de seneste dages skudepisoder på Nørrebro. Normalt ville hævnen nemlig komme i form af en ny skudepisode. Derfor kan der være tale om et enkeltstående opgør med det AK81 26-årige medlem, som flere medier beskriver som bodyguard for Jønke.

Efter påkørslen foran Jagtvej nummer 19 blev den 26-årige mand bragt på Rigshospitalets Traumeafdeling. Politiet fandt senere hans Ford Mondeo udbrændt i Tingbjerg. Thomas Dürr vil dog ikke spekulere i, om bilen eksempelvis blev brændt af som led i angrebet eller af venner til den 26-årige, som ville skjule spor for politiet.

Politiet har sendt flere patruljer til Rigshospitalet for at undgå, at der skal opstå ballade mellem fremmødte venner og fjender. Men søndag aften, var alt roligt ved hospitalet, oplyser politiet.

Politet: Påkørsel del af bandeopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce