Plan om udflytning af statslige arbejdspladser udskydes


Plan om udflytning af statslige arbejdspladser udskydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regeringen venter med offentliggørelsen til januar, selv om det oprindeligt var planlagt til før jul.

Udflytning: Regeringen udskyder den næste udflytning af "flere tusinde" arbejdspladser, oplyser Sophie Løhde (V), minister for offentlig innovation til DR Nyheder.

- Vi har annonceret, at der vil komme en ny runde her i december, men det bliver først i januar, siger hun.

Det var regeringens hensigt, at flytningen af de statslige arbejdspladser skulle offentliggøres i starten af december. Egentlig står der 2018 i regeringsgrundlaget, men innovationsminister Sophie Løhde, (V), har hele tiden haft en ambition om at fremrykke flytningen.

Derfor skulle den ske jul, men i god tid før jul, som hun sagde, da avisen Danmark var med hende på besøg hos Nævnenes Hus og Civilstyrelsen i Viborg i slutningen af november. Det er vigtigt i forhold til de medarbejdere, hvis arbejdsplads flyttes og som skal overveje, om de ønsker at flytte med.

Det er også vigtigt for ministeren, at medarbejderne selv skal høre om flytningen inden de kan læse om den i avisen. Derfor var planen at orientere ude i de enkelte styrelser og nævn og så derefter offentliggøre hele planen samlet i Statsministeriet.

Det bliver nu skudt til efter nytår, men fremgangsmåden vil være den samme.

I flytningen fra 2015 flyttede 3900 statslige arbejdspladser fra København til provinsen, hvoraf de godt 2500 allerede er flyttet.

Den nye flytning omhandler flere tusinde pladser, siger regeringen. Ud af dem er de 1500 nye arbejdspladser i Skat, som ikke er en flytning, men en etablering af statslige arbejdspladser i provinsen.

Der forventes også en række statslige arbejdspladser fra det forsvarsforlig, som er på trapperne og ventes offentliggjort snarest.

 

Plan om udflytning af statslige arbejdspladser udskydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce