Pixar i topform


Pixar i topform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find nemo:Anmeldelse af Pixars nyeste animerede film

Marlin og Klara er to helt almindelige fisk der venter børn. De har købt en stor søanemone til dem når de alle 400 kommer ud af ægget.

Men uheldigvis kommer der en gede forbi og spiser Klara og alle æggene på nær et. Da det ene æg bliver udklækket døber Marlin det Nemo og passer godt på ham, alt for godt for Nemo må ikke gå uden for Marlins synsvidde.

Da Nemo kommer i skole ser han sit snit til at svømme op til et nærliggende skib hvor han uheldigvis bliver fanget af en dykker og ført bort. Marlin svømmer herefter ham ud i det store hav for at finde ham, bl.a ved hjælp af en glemsom fisk der hedder Dory.

De drager så på eventyr og møder bla.en "ung" havskilpadde på150 år. Hajer der har lavet en klub:Anonyme fiskespisere og meget andet godt fra havet. I forhold til "Toy Story" fra 1994 er der sket en markant udvikling inden for computeranimation. Klovnfisken Marlin har et meget realistisk ansigtsudtryk. I hajen Bruce enorme gab kan man se alle hans mange tænder for ikke at nævne havet hvor bølgerne får havets blomster til at bevæge sig sammen med det meget flotte lys Pixar har valgt til filmen. Farverne er også ekstremt flotte og godt valgt. Pixarfolkene har længe studeret hvordan fisk bevægelser er og livet på Great Barrier Reef i Australien.

Dette har givet dem en stor viden som de har formået at omsætte til computer animation.

Filmen er et godt påfund men med en lidt tynd historie. Den er dog krydret med en masse skægge ting så det er ikke noget man rigtig lægger mærke til. Denne film kan ses af alle uanset alder!

Pixar i topform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce