Pistolmænd smuttede fra politiet


Pistolmænd smuttede fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere skud blev i aftes affyret i Jægersborggade på Nørrebro. Skuddene blev affyret af maskerede mænd på knallerter. Ingen er ramt.

Politiet var i aftes en hårsbred fra at fange gerningsmændene til det seneste skyderi på Nørrebro, der fandt sted i Jægersborggade.

To maskerede mænd flygtede på en knallert gennem Nørrebroparken efter skyderiet, som ikke ramte nogle mennesker. En politipatrulje satte efter dem, men det lykkedes for de to mænd at forsvinde, oplyser den den centrale efterforskningsleder.

- Under flugten kastede de gerningsvåbnet, en 7,62 mm pistol, fra sig. Ved gerningsstedet har vi fundet tre patronhylstre, fortæller vagtlederen.

Politiet leder nu efter knallerten over hele Nørrebro.

Jægersborggade, hvor skuddene faldt, er kendt for at være hjemsted for en omfattende hashhandel styret af rockere

- Vi ved ikke, om det er relateret til bandekonflikten, men alle ved jo, hvad det her er for en gade, sagde politiassistent Kim Christensen, Københavns Politi til Ritzau i aftes.

Skyderiet i Jægersborggade kommer i forlængelse af, at bandekrigen forleden blussede op igen, da en mand med indvandrerbaggrund blev skudt på Blågårdsgade på Nørrebro. Senest blev et medlem af AK81 bevidst påkørt på Jagtvej, også på Nørrebro.

Pistolmænd smuttede fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce