Pia Kjærsgaard bifalder kæmpe rokade


Pia Kjærsgaard bifalder kæmpe rokade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Kjærsgaard er glad for regeringens store ommøblering. Dansk Folkepartis formand forventer, at regeringen nu er tilbage i offensiven.

Der er bifald fra Pia Kjærsgaard til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) store regeringsrokade.

- Jeg er rigtig glad for, at rokaden er blevet så stor, som den er. Og det er positivt, at der er så mange nye ansigter. Derfor forventer jeg mig meget af den nye regering, siger Dansk Folkepartis formand til Ritzau.

Hun er ikke i tvivl om, at det betyder nye tider for en kriseramt regering.

- Regeringen har nu har lagt sig i selen for at komme i offensiven. Jeg forventer derfor også, at der snart kommer nogle nye udspil, der i vid udstrækning skal gennemføres med os, siger Pia Kjærsgaard.

Hun vil ikke fremhæve nogen nye ministre frem for andre, og hun tror ikke, at der er personer på det nye regeringshold som Dansk Folkeparti får samarbejdsproblemer med.

- Men det er selvfølgelig også op til den nye regering og dens ministre at få et godt forhold til Dansk Folkeparti, siger Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard har flere gange været ude med riven efter den afgående kulturminister, Carina Christensen, for at være for usynlig. Derfor ser hun også frem til, at Per Stig Møller overtager posten.

- Jeg forventer noget positivt af Per Stig Møller, der måske ikke er den mest folkelige type, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han er interesseret i kunst og kultur. Vi vil selvfølgelig holde ham fast på den folkelige kultur, siger Pia Kjærsgaard.

Per Stig Møller forlader Udenrigsministeriet, hvor han bliver afløst af vicestatsminister Lene Espersen (K), og Pia Kjærsgaard tror, at det er et fornuftigt skifte.

- Det er hendes valg, og jeg synes, det er godt, at hun har flyttet ministerium, for det tror jeg faktisk, at hun trængte til. Jeg tror, hun var kørt fast i det store ministerium, siger Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard bifalder kæmpe rokade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce