Dansk Folkepartis leder blev natten til torsdag udskrevet fra Rigshospitalet.
Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, er hjemme igen. Hun blev natten til torsdag udskrevet fra Rigshospitalet efter sine kraftige hovedsmerter onsdag. Hun har fået besked på at holde sig i ro i en kortere periode, så hun vender først tilbage om en uge, oplyser partiets pressechef Søren Søndergaard til Ritzau.

- Hun er udskrevet, har det godt og er helt "fit for fight", men har fået besked på at holde sig i ro i en kortere periode. Det tolker vi som en uges tid, siger han.

På Rigshospitalet viste en tredje skanning ingen spor efter hendes ildebefindende. Pia Kjærsgaard blev onsdag eftermiddag kørt i ambulance fra partiets sommergruppemøde på Skjoldenæsholm Slot nær Ringsted til Roskilde Sygehus. Herfra blev hun omkring kl. 21 onsdag efter to skanninger overført til Rigshospitalet grund af "praktiske omstændigheder", ikke fordi hendes tilstand havde ændret karakter.

Pia Kjærsgaard fyldte i februar 61 år. Hun har lige holdt tre ugers sommerferie i sit hus på den græske ø Santorini sammen med ægtefællen, Henrik Thorup. Han fortalte onsdag aften efter et besøg hos sin hustru, at hun "har det fint" og sad op og læste sine sms'er.

Mere om emnet

Se alle

Pia K. tager timeout

Pia K. fik ildebefindende

Pia K. fik ildebefindende