Pia K. lægger luft til Lars Hedegaard


Pia K. lægger luft til Lars Hedegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederen af Dansk Folkeparti har efter to ugers betænkningstid lagt afstand til Lars Hedegaards udtalelse om, at muslimer "voldtager deres egne børn".

Pia Kjærsgaard har flere gange afvist at kommentere Lars Hedegaards udtalelser fra før jul om, at muslimer "voldtager deres egne børn". Nu siger hun til Berlingske.dk, at hun ikke ville have udtrykt sig på den måde.

- Det er for generaliserende, siger hun til netavisen.

Pia Kjærsgaard, som er leder af Dansk Folkeparti, vil dog ikke forlade det rådgivende organ for Trykkefrihedsselskabet, som Lars Hedegaard er formand for.

Hun vil heller ikke gå i rette med sin egen partifælle Søren Krarup, som gav Hedegaard "fuldstændig ret". Opbakningen fra Krarup kom, inden Hedegaard modererede sine udtalelser, som han nu kalder kluntede, fordi han mente indholdet i islam, da han talte om muslimer.

Søren Espersen fra DF var også ude og sige, at Hedegaard har "fat i mange rigtige ting".

- Om dem kan jeg sige, at Søren Krarup er Søren Krarup. Sådan er det, og det tror jeg heller ikke, at jeg kan gøre noget som helst ved, siger Pia Kjærsgaard.

Spørgsmål: Hvad mener du med det?

- Lars Hedegaard er hans ven, han er meget firkantet i sine udtalelser, og han bakker op. Men jeg synes ikke, at man bare kan sige, at Søren Espersen har bakket op. Det er et fortolkningsspørgsmål, siger Pia Kjærsgaard.

Lars Hedegaards udtalelser kom i en video på en blog. De har ført til en politianmeldelse for racisme. Folketingspolitikerne Naser Khader (K) og Søren Pind (V) forlod Trykkefrihedsselskabets rådgivende organ på grund af formandens udtalelser.

Pia K. lægger luft til Lars Hedegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce