Pia K. er tilfreds med arbejdsprogram


Pia K. er tilfreds med arbejdsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF's formand, Pia Kjærsgaard, forventer at sætte fingeraftryk, når regeringens nye arbejdsprogram skal omsættes til politik. Hun garanterer efterlønnen.

Dansk Folkeparti er tilfreds med regeringens nye såkaldte arbejdsprogram. Partiets formand, Pia Kjærsgaard, roser programmet for at være "meget løst", hvilket netop giver VK-regeringens støtteparti mulighed for at sætte sine fingeraftryk på politikken.

- Det er egentlig meget forfriskende, at det er ministrene som individuelt skal arbejde med det her i stedet for at få leveret en samlet pakke fra Statsministeriet. Så har Dansk Folkeparti også mulighed for at være mere med undervejs. Det vil vi selvfølgelig benytte os af, siger Pia Kjærsgaard.

Der er da heller ikke noget i arbejdsprogrammet som på forhånd får Dansk Folkeparti til at stille et mistillidsvotum, som Pia Kjærsgaard udtrykker det.

- Vi støtter forslagene, hvis det bliver til det bedre, og det er det, som vi nu skal se under forløbet. Det her er jo bevidst meget løst, fordi ministrene nu skal arbejde videre med det. Så må vi se, hvordan det lander, når der kommer et egentligt lovforslag, siger Pia Kjærsgaard.

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) afviser at løfte sløret for, hvad der skal ske på den lange bane frem til 2020, herunder om der er planer om at forringe efterlønnen og dagpengene, så vil Pia Kjærsgaard godt udstikke en garanti til vælgerne om, at de to ordninger ikke forringes i den næste valgperiode.

- Det er min helt klare vurdering, at det er en færdig diskussion. Regeringen har indset, at det kan den ikke finde flertal for - og specielt de Konservative har fået det at vide. Så det er en tanke, som er skudt ned, siger Pia Kjærsgaard.

Ifølge Dansk Folkepartis formand er det ikke nødvendigt her og nu at præsentere danskerne for en regning for krisen i forbindelse med det såkaldte konvergensprogram.

- Der er heldigvis små tegn på, at der er en lysning. Men der er stadig en kassekredit, som skal løses. Det er vi enige i. Derfor kommer regeringen ikke med det store besparelsesprogram, som kan få folk til at gemme pengene. Der skal jo gang i noget forbrug, siger Pia Kjærsgaard.

Pia K. er tilfreds med arbejdsprogram

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce