Phuket klar igen


Phuket klar igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange af feriestederne på Phuket i Thailand er nu klar til at modtage gæster efter flodbølgen, og samtidig har det danske udenrigsministerium ophævet advarslen mod rejser til Phuket.

Det betyder, at MyTravel (Spies, Tjæreborg og Ving) genoptager charterflyvningerne til den populære ø den 8. februar, oplyser salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo. Også Star Tour har pladser på flyet.

40 af de 43 hoteller, som MyTravel benytter på Phuket, er åbne.

Hvis man skulle have været til Khao Lak nord for Phuket eller Phi Phi-øerne - de to værst ramte områder i Thailand - må man indstille sig på at skulle holde ferie et andet sted i Thailand eller at afbestille. De bliver nemlig ikke åbnet for turisme i denne sæson.

Jan Vendelbo regner med, at MyTravel-bureauerne vil gennemføre 45 procent af den oprindelig planlagte kapacitet til Phuket, men det opvejes næsten af, at MyTravel har oprettet en ny rute til Bangkok.

Den direkte rute fra Billund til Phuket bliver ikke genoprettet denne vinter. Gæsterne skal i stedet rejse fra København, og de vil modtage yderligere information, oplyser salgs- og marketingdirektøren.

Udland næste side

Phuket klar igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce