Per Ørum er sur over fynsk provokation

Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen vil hellere sidde hjemme og spise varme hveder end forhandle i Finansministeriet, hvis andre politikere skal blande sig i forhandlingerne. Jens Dresling/POLFOTO
Foto: DRESLING JENS/POLFOTO

Per Ørum er sur over fynsk provokation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristendemokrat vil ikke forhandle om akutfunktionen på blandt andet Svendborg Sygehus, før regeringen har styr på Erling Bonnesen.

Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen har afbrudt forhandlingerne med finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) i Finansministeriet.

Per Ørum vil ikke finde sig i, at fynske Erling Bonnesen (V) og andre blander sig i forhandlingerne ved at gøre grin med hans ønske om at bevare akutfunktionen på Svendborg Sygehus og to andre udkantssygehuse.

Venstre skal have styr på sit bagland, før Per Ørum sætter sig til bordet igen.

- Jeg vil ikke finde mig i, at en borgmester fra Herning kalder mig pinagtig og en folketingspolitiker fra Fyn siger, at jeg aldrig får mine krav igennem, siger han til TV2 News med klar adresse til Bonnesen.

- Det er simpelthen ikke rimeligt, når jeg sidder og er ansvarlig og er med til at finde den ene milliard efter den anden. Så vil jeg hellere sidde hjemme og spise varme hveder, siger han.
Fakta
- Jeg vil ikke finde mig i, at en borgmester fra Herning kalder mig pinagtig og en folketingspolitiker fra Fyn siger, at jeg aldrig får mine krav igennem.

Per Ørum er sur over fynsk provokation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce