Per Larsen skal løse bandeproblemerne


Per Larsen skal løse bandeproblemerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overborgmester Frank Jensen mener, at bandeindsatsen i Københavns Kommune har været for ringe hidtil. Per Larsen spiller stor rolle i koordinationen fremover.

Den nyudnævnte banderådgiver for overborgmester Frank Jensen (S), Per Larsen, er en stor del af løsningen, når indsatsen mod banderne i København skal forbedres.

Det mener overborgmesteren, der ved selvsyn har set, at koordinationen mellem de forskellige aktører i indsatsen simpelthen har været for ringe.

- Den ene hånd ved ikke, hvad den anden laver ude i marken. Og der skal Per Larsen med sin erfaring med kommunikation få folk til at arbejde sammen på tværs af aktører, siger Frank Jensen.

Han er overbevist om, at valget af Per Larsen som rådgiver for ham selv og det særlige bandesekretariat, han har oprettet, vil blive positivt modtaget hos kommunens medarbejdere.

- Det er et kæmpe stort problem for dem, at de ikke ved, hvad de andre laver, og der ikke er den tilstrækkelige kommunikation. De ved jo godt, at det er med til at hæmme effekten af deres indsats, siger han.

Frank Jensen begrunder desuden ansættelsen af Per Larsen med, at Per Larsen gennem sin kæmpe viden og erfaring fra 43 års politiarbejde kan bidrage med kendskab til alle forhold, der knytter sig til bandeproblemerne.

Og hvis der nu sidder chefer og medarbejdere rundt omkring i kommunens forskellige projekter og frygter for deres job, kan de tage det helt roligt.

- Det er jo ikke Per Larsen, der skal ud og lave projekterne. Det skal de mange dygtige folk, vi har, understreger han.

Per Larsen træder tilbage fra sin stilling som chefpolitiinspektør i Københavns Politi den 22. januar og tiltræder som banderådgiver for Frank Jensen og hans nye bandesekretariat den 1. februar.

Per Larsen skal løse bandeproblemerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce