Per Larsen rådgiver for Københavns Kommune


Per Larsen rådgiver for Københavns Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Københavns Politis afgående chefpolitiinspektør, Per Larsen, er blevet ansat af overborgmester Frank Jensen (S) som særlig rådgiver om bandekriminalitet.

Københavns Kommune har ansat afgående chefpolitiinspektør Per Larsen fra Københavns Politi som særlig rådgiver inden for bandekriminalitet.

Dermed introducerer overborgmester Frank Jensen (S) en ny markant spiller i indsatsen mod banderne.

Per Larsen skal fra den 1. februar fungere som rådgiver for kommunens nye bandeenhed, Center for Sikker By, og for overborgmesteren i spørgsmål om forebyggelse af bandekriminalitet.

Den afgående chefpolitiinspektør skal bl.a. være med til at udvikle en strategi for kommunens forebyggende indsats over for banderne.

Overborgmester Frank Jensen håber, at Per Larsen kan bidrage med nye vinkler på projekter og mål i kommunen:

- Jeg er utrolig glad for, at Per Larsen har sagt ja til jobbet. Per Larsen har en fantastisk erfaring fra sit arbejde i politiet, og han kan tale med folk i alle hjørner af det

kriminalpræventive område. Han er en kapacitet, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre og mere erfaren rådgiver, siger Frank Jensen i en pressemeddelelse.

Per Larsen selv siger: - Efter i 43 år at have beskæftiget mig med tryghed, som jo er en hovedopgave for politiet, glæder jeg mig til at fortsætte i sporet fra en ny synsvinkel. Jeg er desuden københavner med stort K. Mit hjerte banker for den her by, og derfor betyder det særligt meget at kunne bidrage med min erfaring her i hovedstaden.

Per Larsen rådgiver for Københavns Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce