Pep-talk til Falck-ansatte


Pep-talk til Falck-ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monopolet for Falck er truet, og et roadshow med pep-talk fra koncernledelsen skal få de ansatte op på mærkerne for at møde de nye udfordringer.

Det gamle, hæderkronede Falck er truet på sin næsten monopollignende status, når det gælder redningsopgaver, sygetransporter og autohjælp i Danmark, og nu skal de 8000 ansatte i Danmark rustes til de nye udfordringer gennem pep-talk fra koncernledelsen.

Regionerne er i gang med at udbyde den givtige ambulancekørsel, og Falck ser truslen mod monopolet så alvorligt, at koncernen i løbet af juni gennemfører 10 stormøder for samtlige omkring 8000 ansatte landet over.

Møderne kaldes internt "biografmøder", og her vil koncernchef Allan Søgaard Larsen fra på mandag dag for dag orientere om redningsselskabets nye store udfordringer. I sin invitation til medarbejderne skriver koncernchefen, at Falck står over for "udbud, forandringer og nye konkurrenter med tvivlsomme metoder. Gongongen har lydt, og modstanderne står klar i ringhjørnet".

Han glæder sig til at præsentere slagplanen, men vil ikke fortælle om den, inden den præsenteres for medarbejderne de kommende par uger.

Pep-talk til Falck-ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce