Passagerer ladt i stikken


Passagerer ladt i stikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I tre timer lørdag aften var buspassagerer i hovedstadsområdet overladt til sig selv, da busserne kørte i garage på grund af stormen.

Administrerende direktør Johannes Sloth, HUR, erkender, at mange mennesker kom i klemme, da busserne kørte i garage på et tidspunkt, hvor politiet betegnede det som livsfarligt at gå udendørs. Johannes Sloth aftalte i går med politidirektør Hanne Bech Hansen, Københavns politi, at hovedstadens trafikselskab placerer en medarbejder i politiets kommandocentral, næste gang en kraftig storm rammer landet.

- Formålet med at inddrage os i beredskabet på politigården er at træffe en central beslutning. Det kan godt være, at man kan køre i København, men ikke i Grib Skov, siger Johannes Sloth.

Mange strandet

Han erkender, at situationen for de mange mennesker, der havde taget tog eller bus ud, men ikke kunne komme hjem, var meget uheldig.

- Det er bestemt ikke rart at sidde i et busskur på Christianshavn i tre timer, siger Johannes Sloth.

Ved evakuering af hovedstadens befolkning i tilfælde af radioaktivt udslip fra Barsebäck eller anden alvorlig ulykke kan befolkningen heller ikke regne med busserne.

Han vil ikke udelukke, at det kan komme på tale at lade andre, for eksempel politifolk eller soldater køre busserne i de tilfælde, hvor entreprenørerne giver op.

Passagerer ladt i stikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce