Sammenstød på Fynske Motorvej påvirker trafikken. Væltet lastbil ligger i vejen, så motorvejen skal lukkes senere fredag.

Tæt fredagstrafik giver igen problemer på Fynske Motorvej, oplyser Fyns Politi.

Tre gange i løbet af eftermiddagen er biler stødt ind i hinanden, og ved Tietgenbyen i vestlig retning gik det galt, da to lastbiler stødte sammen, så den ene væltede. Den ene kørte op bag i den anden, og det var den bageste, der kom i vanskeligheder og endte med at vælte, oplyser vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

- Lastbilen ligger stadig i nødsporet og til dels i den første vejbane og påvirker trafikken. Det glider dog stille og roligt forbi, siger han.

Lastbilen indeholder kalk og er ikke umiddlebart til fare, så foreløbigt bliver den liggende.

- Vi skal have tippet den, og det vil kræve, at vi kortvarigt må lukke motorvejen, så vi venter til den værste fredagstrafik er drevet over, siger vagtchefen.

Uheldet skete klokken 15.26, men allerede klokken 14.50 havde den været gal på motorvejen ved Årup. her stødte tre biler ind i hinanden, men også her skete der kun materiel skade.

Og igen klokken 15.51 stødte to biler sammen i motorvejens vestlige retning, og her kom en til skade.  Det skete ved Blommenslyst i forbindelse med køkørsel, oplyser Fyns Polti.

Vagtchef Lars Thede ved ikke, hvor meget uro og kø, uheldene har ført til på motorvejen, men han oplyser, at det ikke er usædvanligt i den tætte fredagstrafik, når folk ikke holder afstand.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
Motorvej lukket: Væltet lastbil tømmes for 20 tons kød på Fynske Motorvej

Motorvej lukket: Væltet lastbil tømmes for 20 tons kød på Fynske Motorvej