Pædofile giver hinanden gode tip i hemmelig rejseguide

Der er andre måder at være turist i Cambodia på end ved at besøge Angkor Wat-templet.
Foto: Sinith Heng/AP/POLFOTO

Pædofile giver hinanden gode tip i hemmelig rejseguide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er stadig let for pædofile at købe sex med børn i Cambodja. Pædofile deler tip i en rejseguide på nettet.

Mænd fra den vestlige verden, der rejser til fattige asiatiske lande for at købe sex med børn, har i årevis været et kendt problem.

Men nu er de pædofile begyndt at dele deres oplevelser gennem rejseguides, så ligesindede kan få gode råd til, hvor det er bedst at rejse hen, hvor børnene er billigst, og hvor man lettest kan bestikke politiet.

Det viser dokumenter, som tv2.dk er kommet i besiddelse af via svensk politis specialenhed mod seksuelle overgreb mod børn.

- Vi har fundet dokumenterne i forbindelse med vores arbejde med at finde svenske statsborgere, der rejser ud for at have sex med børn. Men de findes flere steder på internettet, siger Jörgen Lindeberg, der er kriminalinspektør i den svenske specialenhed under Rikskriminalpolisen, til tv2.dk.

Ifølge Jörgen Lindeberg er der særlige fora for pædofile og hemmelige netværk, hvor de bytter billeder, taler med hinanden og anbefaler de bedste steder at tage hen.

I Danmark er det Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, NEC, der har ansvaret for at retsforfølge danske børnesexturister, og her kender de alt til de hemmelige pædofil-dokumenter.

Men hverken i Danmark eller Sverige har det været muligt at finde frem til forfatterne bag, fordi dokumenterne bliver delt på hemmelige netværk og fora, hvor brugerne er næsten umulige at spore.

Et af dokumenterne er en rejseguide til det sydlige og sydøstlige Asien, hvor en ukendt pædofil detaljeret fortæller om sine oplevelser i 12 forskellige områder i otte lande.

Det anslås, at omkring 1,8 millioner børn på verdensplan ufrivilligt er indblandet i børnesex-industrien - primært i forbindelse med porno eller prostitution.

Et af de lande, hvor problemet er størst, er Cambodja. Her er prisen for to timers samleje med en mindreårig pige, ifølge guiden, under 100 danske kroner.

De mest korrupte områder i Cambodja er blandt den ukendte pædofiles favoritdestinationer, fordi de lokale myndigheder ser mellem fingrene med problemet.

Pædofile giver hinanden gode tip i hemmelig rejseguide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce