På fri fod efter fangeflugt


På fri fod efter fangeflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af flere henvendelser med tip om de to undvegne fangers opholdssted var det i går endnu ikke lykkedes politiet i Nakskov at få dem bag lås og slå igen.

I alt fem indsatte i Nakskov Arrest flygtede søndag aften fra et fællesrum i arresten. Mandag blev en kvinde og to mænd anholdt igen. Men to af de varetægtsfængslede mangler stadig. Den ene har tilknytning til københavnsområdet, mens den anden kan være søgt mod Nykøbing Falster.

Begge har dog også kontakter i lokalområdet, oplyser Nakskov Politi. I løbet af natten fik politiet i blandt andet et konkret tip om, hvor den ene kunne befinde sig. Men man fandt ham ikke.

Den ene af de "hjemvendte" indsatte i arresten har fortalt politiet, at han var primus motor i flugten. Han havde fået at vide, at der nu var plads til, at han kunne komme til at afsone sin straf i et rigtigt fængsel, og det var han ganske utilfreds med.

Som såkaldt gangformand i arresten nød han større tillid end de andre fanger og kunne færdes i områder, som de øvrige ikke havde adgang til. I den forbindelse havde han åbenbart held til at få skrabet forskellige stykker værktøj sammen.

Værktøjet brugte han til at bryde flere døre op med. De fire øvrige undvegne havde ikke større part i selve udbryderaktionen, men fulgte med ud i friheden "som det tynde øl", har han fortalt politiet. (ritzau)

På fri fod efter fangeflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce