Ældre mand kørte sidespejlet af en anden bil, da han kørte i den forkerte retning på Svendborgmotorvejen fredag aften.

En ældre mandlig bilist satte fredag aften en skræk i livet på mange bilister på Svendborgmotorvejen, da han kom kørende i den forkerte retning.

Omkring kl. 18.30 ramte han en modkørende bilist mellem Ringe og Kværndrup i det nordgående spor. Vedkommende fik kørt sit sidespejl af, fortæller vagtchef Anders Furbo Therkelsen fra Fyns Politi.

Der skete dog ikke noget med bilisten i bilen.

- Og det får ham heldigvis til at køre ind til siden og vende om, så han kommer til at køre i den rigtige retning. Herefter kører han ind på en rasteplads og ringer til politiet, fortæller vagtchefen.

I mellemtiden var politiet blevet kontaktet af flere andre bekymrede bilister og var derfor på vej til stedet.

Manden bliver nu sigtet, men hvad præcist han bliver sigtet for, skal politiet lige have fundet ud af, oplyser Anders Furbo Therkelsen.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.