En 33-årig mand fra Østfyn blev natten til fredag overfaldet af tre mænd på Dronningensvej i Nyborg. Overfaldet var så voldsomt, at den 33-årige ligger i kunstig koma på intensivafdelingen.

Opdateret klokken 08.20 med oplysninger om sigtelserne og muligt grundlovsforhør.

En 33-årig mand fra Nyborg-området blev klokken 00:20 natten til fredag overfaldet af 3 yngre mænd. Overfaldet skete på åben gade på Dronningensvej i Nyborg efter et skænderi på et diskotek. Det fortæller Fyns Politi.

Den 33-årige blev angiveligt både slået, sparket til og trampet på. Overfaldet var så voldsomt, at den 33-årige blev bragt på Skadestuen i Odense med blødninger i hjernen.

Han ligger i øjeblikket i kunstigt koma og er overført til intensivafdelingen. De pårørende er underrettet.

Fyns Politi har anholdt en 18-årig og en 19-årig mand i sagen, også fra Nyborg-området, og er bekendt med identiteten på den tredje.

- Vi vil gerne for alle parter skyld have, at den sidste henvender sig selv. Når vi er bekendt med identiteten, er det kun at trække pinen, siger Anders Furbo Therkelsen.

De to mænd, Fyns Politi har anholdt for overfaldet er sigtet efter straffelovens paragraf 246, der indebærer legemsangreb af særlig farlig karakter og straffes med op til ti års fængsel.

Det vil i løbet af fredag formiddag blive vurderet, om forbrydelsen er grov nok til, at man vil fremstille de anholdte i et grundlovsforhør, så de kan blive varetægtsfængslede.

Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at den 33-årige og de tre gerningsmænd kendte hinanden i forvejen.

Der har været en del vidner til episoden, som er blevet afhørt af politiet. Afhængig af den 33-åriges tilstand forventer politiet at kunne afhøre ham senere fredag.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
Voldsomt overfald: Sigtet mand forbliver fængslet

Voldsomt overfald: Sigtet mand forbliver fængslet

1
Endnu en fængsling i grov voldssag

Endnu en fængsling i grov voldssag

2
Endnu en person sigtet for vold efter groft overfald

Endnu en person sigtet for vold efter groft overfald