Overblik: Adskillige mails presser Carl Holst

Christian Ingemann Nielsen, nuværende særlig rådgiver for forsvarsminister Carl Holst (V). Arkivfoto.
Foto: Kenneth M. Koefoed

Overblik: Adskillige mails presser Carl Holst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er dukket flere mails og sms'er op, som viser, at Carl Holsts særlige rådgiver, Christian Ingemann Nielsen, har hjulpet Carl Holst med at føre valgkamp, mens han var ansat i Region Syddanmark.

Adskillige mails presser nu forsvarsminister Carl Holst (V). Af dem fremgår det, at han fik hjælp af sin nuværende spindoktor, Christian Ingemann Nielsen, til at føre valgkamp, da han var ansat som presserådgiver for direktionen i Region Syddanmark.

Oktober 2014

Her sendte Carl Holst en besked til TV 2/FYN, hvori Carl Holst foreslår, at ønsker om interview skal ske ved kontakt til Christian Ingemann Nielsen.

"Må jeg foreslå for fremtiden, at ønsker om interview sker ved kontakt til Christian Ingemann. Christian har adgang til min kalender og kan tage imod besked om formål, ramme, vinkel osv. for interviewet," skrev Carl Holst i en besked til TV 2/FYN.

Marts 2015

I en mail sendte Christian Ingemann Nielsen på vegne af Carl Holst to links som opfølgning på, at Holst som folketingskandidat foreslog at rykke Energistyrelsen til Esbjerg.

Ingemann sendte mailen fra regionens mailadresse og er underskrevet "Råds- og direktionssekretariatet".

3. juni 2015

Carl Holst bad Christian Ingemann Nielsen om at afklare valgdebatter på DR Syd i forbindelse med folketingsvalget, skriver dr.dk.

"Jeg hører fra dig. Carl vil også gerne vide, hvem de to andre i debatten er," skrev Christian Ingemann Nielsen i mailen til DR Syd.

7. juni 2015

"Hej. På vegne af Carl Holst: Thorning-regeringen har indført øget brugerbetaling på i hvert fald to områder: Tandrensning - hvilket skulle finansiere nye fængsler (...)"

Sådan lyder noget af den mail, som Christian Ingemann Nielsen har sendt fra sin arbejdsmail i Region Syddanmark til Radio 24syv.

I mailen, der er afsendt fra Christian Ingemann Nielsens arbejdsmail i regionen til Radio 24syv, leverer Christian Ingemann Nielsen et par punkter, hvor SR-regeringen har hævet brugerbetalingen. Det er noget, som kampagnemedarbejdere i partierne ofte gør over for pressen i valgkampe, skriver tv2.dk.

Overblik: Adskillige mails presser Carl Holst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce