Optimistiske borgmestre


Optimistiske borgmestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske erhvervsudvikling sprænger stadig ingen fartgrænser, men gejsten og optimismen hos de fynske borgmestre fejler ikke noget.

Amtsborgmester Jan Boye (K) samlede i går for anden gang i sin "regeringstid" hovedparten af de fynske borgmestre til møde på Amtsgården, og lige som efter mødet i marts i fjor er amtets referat fra mødet fuld af fortrøstningsfulde toner.

Der er enighed om at finde fælles fodslag på fire centrale områder, nemlig en udviklingsplan, en it-strategi og en markedsføring af hele Fyn, lige som der også skal trækkes på samme hammel, hvad angår fynske infrastruktur, ikke mindst udbygningen af de fynske motorveje.

Og Jan Boye er overbevist om, at enigheden vil føre til et gunstigt facit.

- Alt for meget energi bliver spildt, når vi arbejder i hver sin retning. Nu samler vi kræfterne, og jeg er sikker på, at det vil smitte af på resultaterne, siger Jan Boye.

Fyn er fin

Det fælles borgmestermål handler især om at sikre en regional udvikling, der gør Fyn attraktiv som bosted for fremtidsorienterede virksomheder.

- Fyn har en række aktiver, blandt andet gode uddannelses- og kulturinstitutioner og visionære virksomheder. Men vi står også over for udfordringer som stagnerende indkomster, skattestop og ønsket om bedre service, siger Jan Boye.

Optimistiske borgmestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce