Optimisme hos københavnske ambulancefolk


Optimisme hos københavnske ambulancefolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der lyder nu nye toner fra ambulancefolkene i Københavns Brandvæsen. Ambulancefolkene har tillid til, at et forstærket samarbejde kan forbedre ambulancekørslen.

Københavnerne kan i fremtiden regne med, at ambulancen kommer hurtigt, når der er brug for det. Det forudser ambulancefolkene i Københavns Brandvæsen.

Så sent som den 30. december kunne man ellers på ambulancefolkenes hjemmeside beredskabsinfo.dk læse, at Region Hovedstadens nye akutberedskab ifølge ambulancefolkene har bragt ambulancetjenesten i København "på randen af et sammenbrud", fordi der ikke er tilstrækkeligt mange disponible ambulancer i regionen.

Men et nyoprettede samarbejdsforum mellem Københavns Brandvæsen, Københavns Kommune og Region Hovedstaden har skabt optimisme hos ambulancefolkene, som nu tror på, at "problemerne i vores ambulancetjeneste er løst inden for kort tid".

- Det er med glæde, at vi nu kan konstatere, at Regionen har taget vores kritik til efterretning, og som følge deraf har oprettet et samarbejdsforum bestående af repræsentanter fra kommunen, brandvæsnets ledelse og Regionen. Vi ser frem til igen at kunne tilbyde Københavns borgere og besøgende en ambulanceservice, der lever op til deres forventninger, siger fællestillidsmand Peter Ørnbo i en meddelelse.

Også hos Region Hovedstaden forventer man, at det tættere samarbejde vil medføre en forbedret service.

- Vi ser frem til, at vi i fællesskab kan finde de bedste løsninger og fokusere på det, der hele tiden har været vores fælles mål: At yde den bedste service til regionens borgere, siger regionsdirektør Helle Ulrichsen.

Optimisme hos københavnske ambulancefolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce