Onkel og nevø dræbte Poul Erik


Onkel og nevø dræbte Poul Erik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabet på en 72-årig pensionist i januar sidste år blev ifølge anklagemyndigheden begået af en onkel og hans nevø samt en tredje gerningsmand.

En 26-årig onkel og hans 17-årige nevø står tiltalt for drabet på den 72-årige pensionerede varmemester Poul Erik Sørensen, som i januar sidste år under særdeles voldsomme omstændigheder mistede livet i sit hjem i Kragenæs på Lolland.

De to familiemedlemmer fik desuden hjælp af en tredje gerningsmand på 23 år, der er i familie med offeret. Det kom frem under mandagens retsmøde ved Retten i Nykøbing Falster.

Den 72-årige mand blev gentagne gange slået i hovedet og på ben og arme med både en hammer og en hækkesaks, og anklageren måtte flere gange advare sagens nævninge om særdeles "grove og makabre" billeder i en fotobog med billeder fra gerningsstedet. Billederne viser den dræbte Poul Erik Sørensen halvt siddende i sin sofa kun iført et par sorte boksershorts.

I fotobogen ser man, at Poul Erik Sørensens lig så småt er begyndt at gå i forrådnelse, der er blod på hans tøj og møbler, og hans ansigt er slået til ukendelighed. For fødderne af Poul Erik Sørensen ligger en stor pøl af blod.

Der blev tilsyneladende ikke røvet meget mere end et par flasker rødvin fra Poul Erik Sørensens hjem, selvom politiet under efterforskningen fandt over 14.000 kroner i kontanter i hjemmet ganske tæt på den sofa, hvor offeret blev dræbt.

Retssagen fortsætter i de kommende dage, og der ventes en afgørelse for de tre tiltalte senere på måneden.

De tre skal forklare sig for retten tirsdag.

Onkel og nevø dræbte Poul Erik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce