Ondt blod på Københavns Rådhus


Ondt blod på Københavns Rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ritt Bjerregaard har fået sidste budget hjem i denne valgperiode. Men både VKO-fløjen og den nye opposition vil forsøge at gøre helvedet hedt, mener ekspert.

Varme alliancer med venstrefløjen blev sendt til direkte nedfrysning, da overborgmester på Københavns Rådhus Ritt Bjerregaard (S) lavede budget med Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti i går. Fremover vil den forsmåede venstrefløj, bestående af SF og De Radikale, finde måder, hvor de kan bringe Ritt Bjerregaard i fedtefadet, mener Peter Goll, tidligere presserådgiver for SF og adm. direktør i kommunikationsbureauet Geelmuyden. Kiese.

- Der vil være ondt blod, måske endda så lang tid Ritt Bjerregaard sidder i borgerrepræsentationen. Lokalpolitik er en meget praktisk verden, og de føler, at en samarbejdspartner har dolket dem i ryggen. Derfor vil de finde måder at hævne sig på, mener Peter Goll.

Ritt Bjerregaards politiske færd bliver efter alt at dømme heller ikke en dans på roser med Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti på sidelinjen, mener Peter Goll videre. For det er VKO-fløjens højeste ønske selv at sætte sig i overborgmesterstolen. Selv om de godt ved, at den drøm ikke ligger lige for, så vil de arbejde på det, lyder analysen.

- De vil gerne vælte hende. Og det vil de gøre ved at slide hende og hendes alliancer op, mener kommunikationseksperten.

Ondt blod på Københavns Rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce