Ombudsmanden genoptager ikke sag


Ombudsmanden genoptager ikke sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om flygtningeadvokat trækker sagsanlæg mod Udlændingeservice tilbage, vil ombudsmanden ikke genoptage sin undersøgelse af Rønns rolle i vejledningssag.

Folketingets Ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen vil formentlig alligevel ikke genoptage undersøgelsen af Udlændingeservices konkrete vejledningspligt, og den rolle som integrationsminister Birthe Rønn Hornbeck (V) spiller i sagen.

Selv om at flygtningeadvokaten Hans Boserup vil droppe en del af et sagsanlæg mod Udlændingeservice, som i går eftermiddag bremsede ombudsmandens undersøgelse, så er det ikke nok til at ombudsmanden genoptager sin undersøgelse.

- Hvis sagen helt blev hævet, og der ikke længere var nogen undersøgelse ved domstolen, så ville det være meget naturligt, at jeg fortsatte min undersøgelse i fuldt omfang. Men det, at den bliver skåret til eller begrænset, det tror jeg altså ikke giver mig mulighed for at gå videre med den del af undersøgelsen, som jeg har indstillet. Men der er jo en anden del, som jeg fortsætter med, siger Hans Gammeltoft-Hansen.

I en e-mail til Ritzau oplyste Hans Boserup i går, at han vil ændre sit søgsmål og trække påstanden om, at Udlændingeservice har forsømt sin vejledningspligt, tilbage. Men det er ifølge Gammeltoft-Hansen ikke tilstrækkelig grund til, at han vil genoptage sagen.

Han er dog ikke er 100 procent afklaret. (ritzau)

Ombudsmanden genoptager ikke sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce