Olivia død: Identificeret af politiet i Schweiz

Et lig af en kvinde, som blev fundet tirsdag, er blevet identificeret som den 20-årige dansker Olivia Østergaard, der forsvandt den 26. marts.
Foto: Politifoto

Olivia død: Identificeret af politiet i Schweiz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Schweizisk politi har identificeret liget af en kvinde, der blev fundet tirsdag. Det er danske Olivia Østergaard. Hun blev fundet 12 kilometer fra sit hjem.

Politiet i den schweiziske by Zug bekræfter, at det er den savnede 20-årige danske jurastuderende Olivia Østergaard, der tirsdag blev fundet død ved landsbyen Oberägeri godt 12 kilometer fra sit hjem i Zug.

Intet tyder på, at hun har været udsat for en forbrydelse, oplyser politiet.

- Ud fra vores efterforskning og de oplysninger, vi har fra eftersøgningen, tyder intet på nuværende tidspunkt på, at der ligger en forbrydelse bag, siger Judith Aklin, der er talsmand for politiet i Zug, til Ritzau.

Af hensyn til de pårørende ønsker hun ikke at oplyse, hvordan den døde kvinde blev fundet, eller hvordan hun døde.

Den præcise dødsårsag skal nu fastslås på det retsmedicinske institut i Zürich.

Den unge kvinde, der studerede jura på universitetet i Zürich, har været forsvundet siden den 26. marts, hvor hun forlod sit hjem i Zug tidligt om morgenen angiveligt for at tage på universitetet.

Siden har ingen hørt fra hende, og hun har været eftersøgt intenst af det lokale politi. Også lokalbefolkningen har deltaget meget aktivt i eftersøgningen.

Liget blev fundet tidligere tirsdag i en lade nær landsbyen Oberägeri - en lokalitet nær bredden af søen Ägerisee.

Olivia Østergaards danske familie bor i nærheden af søen, og den er et af de områder, som politiet har gennemsøgt uden resultat, siden Olivia forsvandt.

Bredderne på Ägerisee er tidligere undersøgt fra båd, og også flere områder omkring Oberägeri er undersøgt med hunde og med helikopter.

Olivia død: Identificeret af politiet i Schweiz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce