Koncert med fynske upcoming bands har fundet sammen med Crowdit, og så er der øl

På lørdag er der koncert med fynske bands på vej op. Kansas City Upcoming hedder arrangementet, som nu har fundet sammen med en sponsor, der giver øl.

Det er firmaet Crowdit der i samarbejde med Tuborg/Carlsberg giver en gratis øl til alle de publikummer, der har hentet en app fra Crowdit. App'en er udviklet til at kunne guide brugeren rundt til de bedste steder i byen og altså også til Kansas City, hvor der udløses en øl, hvis man har smartphonen med.

Det er fire af fire af Kansas Citys frivillige kræfter, der har fået ideen til Kansas City Upcoming. De undrede og ærgrede sig over, at der ikke var et arrangement, der udelukkende handlede om at sætte upcoming musik i fokus.

Det er der så nu, og på lørdag er der koncerter med blandt andre Caper Clowns, Killboy Runaway og Skriftligt Fravær, ligesom man kan opleve énmandsbandet Long Boy Larsen og punk fra Ingen Fantasi og en hel masse andet musik i forskellige genrer. Hele programmet kan ses på kansascity.dk

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.