Den Danske Spiseguide har kåret Restaurant No. 61 i Kongensgade som årets bistro/brasseri 2014

Det går godt for de fynske kvalitetsrestauranter for tiden. Fyens.dk har tidligere fortalt om, at fynboerne er ved at få øjnene op for restauranter, der leverer god kvalitet for pengene. Nu er en af disse restauranter kommet i Den Danske Spisguides søgelys på den hel positive måde.

Restaurant No. 61, som ligger på hjørnet af Vindegade og Kongensgade i Odense er netop blevet udråbt som årets Bistro/Brasseri.

Det er Den Danske Spiseguide, som står bag kåringen. Guiden, som beskriver og vurderer det bedste inden for den danske gastronomiske verden, har været udgivet af madskribent Bent Christensen siden 1978.

- Hvis man gerne vil komme et sted, hvor der er god stemning og fuld fart på samtidig med at der er god mad og gode vine, så er det No. 61, siger Bent Christensen.

Pris til Falsled Kro

Restaurant No. 61 er ikke den eneste restaurant på Fyn, der har fået udmærkelser af Den Danske Spiseguide.

Nicolai Hyllested fra Falsled Kro blev kåret som årets sommelier, en tjener med vin som speciale.

Sortebro Kro var nomineret i kategorien "årets frokostrestaurant", men måtte se sig slået af Nordisk Spisehus i Aarhus.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
3
Årets restaurant: Seksstjernet fynsk spisested er blandt de slutnominerede

Årets restaurant: Seksstjernet fynsk spisested er blandt de slutnominerede

2
Fynsk kogebog er verdens bedste

Fynsk kogebog er verdens bedste

1
Lokal kogebog blandt verdens otte bedste i 2014

Lokal kogebog blandt verdens otte bedste i 2014