Odense-diskoteker klar til kamp mod narko


Odense-diskoteker klar til kamp mod narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STOFFER: Diskoteker vil teste gæster

Nu skal det være slut med at tage narkotika på diskoteker og barer i Odense.

Efter at rådmand Søren Thorsager i går meldte sig klar med økonomisk støtte, er diskotekerne klar til at teste kunderne for narko.

Idéen er at overføre et projekt fra Skive, hvor diskotekerne i samlet flok tester kunderne for stoffer. Bliver en person taget, giver det et års karantæne på alle byens diskoteker.

- Jeg synes, det lyder som et godt projekt, når kommunen også er med. Så det vil vi gerne deltage i. Vi vil gerne gøre alt, hvad vi kan, for at holde det skidt ude fra diskoteket, siger Stelios Liokouratis, der ejer Atlantic.

Også fra en af byens største forlystelsessteder er der positive reaktioner på projektet. Indehaver af tre af barerne i Arkaden, Henrik Løkke Nielsen, mener, at det er en god idé.

- Jeg synes, at det vil være et tiltag i den rigtige retning, og jeg tror, det vil have en god præventiv virkning hvis gæsterne vidste, at de ville få et års karantæne fra alle byens diskoteker, hvis de blev testet positiv, siger han.

Også i diskotekernes brancheforening Horesta finder direktør Lone Njor Hulth projektet spændende.

- Det vil være vigtigt, at myndighederne deltager i projektet. Men så kunne jeg også sagtens forestille mig, at vi ville opfordre vores medlemmer til at deltage i projektet fortæller Lone Njor Hulth.

Hun oplyser endvidere, at foreningen arbejder på at invitere alle medlemmerne på Fyn til at miniseminar, sammen med politiet og Det Kriminalpræventive Råd, for at diskutere, hvad man kan gøre i kampen mod narkotika.

Odense-diskoteker klar til kamp mod narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce