Odense Zoo hitter

Vilde dyr tiltrækker både danske og udenlandske besøgende til de zoologiske haver. Her er det tigeren Igor i Odense Zoo.
Foto: Hasse F.

Odense Zoo hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Zoo er blandt de populæreste attraktioner i landet. Tivoli, Dyrehavsbakken og Legoland er mest populære.

Rutsjebaner og vilde dyr tiltrækker både danskere og udenlandske turister. Tivoli, Dyrehavsbakken, Legoland og Zoologisk Have i København havde alle mere end en million besøgende i 2007.

De fire forlystelser topper dermed VisitDenmarks attraktionsliste, som også placerer Faarup Sommerland, BonBon-Land, Djurs Sommerland, Louisiana, Statens Museum for Kunst og Odense Zoo højt.

Topscorer er Tivoli i København med 4,1 millioner besøgende. Mindre positivt er det dog for vinderen, at antallet af besøgende faldt med næsten 290.000 i forhold til 2006. Den våde sommer betød også, at færre gik gennem tælleapparaterne i Faarup Sommerland og Djurs Sommerland.

Derimod oplevede de 10 største zoologiske haver og dyreparker en tilvækst på næsten 100.000 besøgende. En stigning som VisitDenmark forklarer med, at "de zoologiske haver har været dygtige til at tilbyde nye spændende oplevelser".

Odense Zoo hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce